Заповядай вкъщи, Изобилие!

by silvia in Uncategorized | 0 comments

В момента, когато престъпим входната врата, и се озовем във фоайето/ антрето на нечий дом, създаваме първото си впечатление за него и обитателите му. Усещаме чувство за гостоприемство и уют, когато предверието е чисто и подредено, светло и просторно, но далеч не ни привличат тъмните и тесни коридори със застоял въздух.

Блокираното с прах и безпорядък входно пространство стеснява, или дори понякога препречва, енергийните потоци към дома, а в последствие се отразява негативно и на обитателите. Част от възможните ефекти в подобни случаи са отслабена памет, чувство за подтиснатост и унилост.

Ако вратата се отваря към стена, човек има чувството, че сблъсква с препятствия постоянно в живота си. Красива картина или декоративен елемент биха създали фокусна точка на погледа и така ще го поведат навътре към дома. В случай, че срещу входната врата се намира друга врата или прозорец, дръжте вратите затворени и поставете цветя по первазите. Така енергията чи ще се отразява в тях и ще се насочи към стаите, вместо да напусне дома през тунела, образувал се от двата отвора. Искаме да задържим чи, не да я губим, още преди да е вкъщи.

Следва продължение…

Tags: , , , , , , , , ,

Comments are closed.

Последно в блога ни:

Останалото от блога:

Последни коментари

    Галерия