For Еnglish version of the site click here

Кои сме ние?

Ние даваме най-доброто от себе си за вас.

Нашите проекти създават вашата среда, затова се стараем да направим реалността възможно най-близка до вашите мечти.

Цялостните концепции и решения дават устойчиви резултати.

За това сме тук.

Нашият екип предлага помощ във всеки един етап по създаването и обитаването на вашия дом или работно място. От предварителната идея, през избор на местоположение и ориентация, професионално изготвени проекти, точни количествени сметки, до уникални интериорни решения.

Сбъдваме мечтите ви.

Ние даваме най-доброто от себе си за вас. Нашите проекти създават вашата среда, затова се стараем да направим реалността възможно най-близка до вашите мечти.

Нашият екип

арх. Пламена Иванова

архитект

арх. Пламена Иванова се дипломира през 2010 г. като магистър в Университета по Архитектура, Строителство и Геодезия, специалност “Архитектура”, катедра “Жилищни сгради”.

арх.Силвия Миткова

водещ проектант - архитект

Арх.Силвия Миткова се дипломира през 2010 г. като магистър в Университета по Архитектура, Строителство и Геодезия, специалност “Архитектура”, катедра “Интериор и Дизайн”.Член е на Камарата на Архитектите в България с Рег. №04464.

арх. Рая Стойменова

архитект

Арх. Рая Стойменова се дипломира през 2010 г. като магистър в Университета по Архитектура, Строителство и Геодезия, специалност “Архитектура”, катедра “Жилищни сгради”. Член е на Камарата на Архитектите в България с Рег. №05917.

арх. Светлана Мутафчиева

архитект

Арх.Светлана Мутафчиева се дипломира през 2009 г. като магистър в Университета по Архитектура, Строителство и Геодезия, специалност “Архитектура”, катедра “Интериор и Дизайн”. Член е на Камарата на Архитектите в България с Рег. №04463.