For Еnglish version of the site click here

Какво правим

Ние изграждаме вашето бъдеще.

За ПЕНТАХРОН ЕООД  вашите идеи и желания се превръщат в творческа провокация, а нашето съвременно мислене и професионална квалификация са изцяло насочени към превръщането им в реалност.

Дейността ни е свързана с проучвания и концепции в областа на архитектурата, градоустройстрото, интериора,  дизайна, анимацията, визуалните и графичните  изкуства. Изработваме както идейни, така и работни архитектурни проекти. Изпълняваме консултантски услуги в сферата на интериора, дизайна и визуалните изкуства.

ПЕНТАХРОН ЕООД се занимава и с  изготвяне на  архитектурни визуализации и анимации, интерактивни визуализации, моделиране на 3D обекти по готови проекти, изработка на кратки реклами, фирмени и продуктови лога, календари, билбордове и други графични услуги.

 

Нашите услуги

Интериорен дизайн

Вашият дом, офис или магазин имат различни зони, които се извършват различни по род дейности. Ние ви помагаме да постигнете желания ефект и да се чувствате винаги удобно.

прочети повече

Архитектура

Цялостните концепции и решения дават устойчиви резултати.

прочети повече

3D услуги и графичен дизайн

Да си представиш понякога е по-трудно отколкото звучи. Затова изготвяме фотореалистични 3D визуализации.

прочети повече

Експертна помощ и консултации

Нашият екип предлага помощ във всеки един етап по създаването и обитаването на вашия дом или работно място.

прочети повече
 
 • Концептуален проект

  Разработеният проект е в съответствие със заданието на конкурса организиран от Grundfos. Целта на конкурса бе то да се подобри, да се изготви съответстващ интериор и да се постигне едно по-високо качество на живот.

  прочети повече
 • Интериор на акушеро – гинекологична клиника “Св. Лазар”, София

  С този проект създадохме усещането за класика и домашен уют в Акушеро-гинекологичната клиника "Св.Лазар" в гр.София. Една от най-елитните у нас.

  прочети още
 • Интериор на апартамент с офис, гр.София

  Проект за ремонт, реконструкция и интериор на един стар апартамент. превърнат в удобно място за живот и за работа.

  прочети още

Нашият процес

 

1

Предварително проучване

Предпроектни проучвания  

Ние ще се срещнем с Вас. Вие ще ни разкажете за Вашите инвестиционни намерения. Зaедно ще съберем идеите, от които  черпим Вдъхновение. В зависимост от вида и обхвата на поставената задача, ние ще проучим нормативнта база, ще изследваме природните дадености, ограниченията на материалната среда и пространствените характеристики на обекта. Вдъхновени се от идеите, дефинирали  проблемите  и преследвайки желания резултат, започваме работа.

Идеен проект

2

Идеен проект

Във фазата на идеен проект, изпробваме и разработваме функционални схеми, обемно-пространствени решения,  цялостен стил и усещане и ще ви покажем примери и мостри. В процеса на работа ще минем през различни варианти, които ще обсъдим заедно с Вас, за да се спрем на най-доброто решение. Ние ще подготим избраното идейно решение в окончатен вид, който Вие ще одобрите.

3

Технически проект

Технически проект

Във фазата на технически  проект, разработваме подробно избраното идейно решение. Съгласуваме проекта с необходимите специалности (Конструкции, ВиК, Електро, ОВ, Паркоустройство, Геодезия, ПБЗ, ПБ). Разработените чертежи ще послужат  за получаване на необходимите разрешения и одобрения от инстанциите, за възможно най-безпроблемната му реализация.

Работен проект

4

Работен проект

Във фазата на работен проект, допълваме техническия такъв със схеми за изпълнение на отделните видове работи, и подробни детайли с вложени материали, характеристики и изисквания към тях

5

Строителство

Строителство

Изпълняваме авторски надзор и консултации във всеки етап на стройтелството.